Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling

Research output: Report/bookBook as authorpeer-review

Standard

Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling. / Bombaerts, Gunter (Editor); Laes, Erik (Editor); Meskens, Gaston (Peer reviewer).

1 ed. Gent, Belgium : Academia Press, 2007. 182 p.

Research output: Report/bookBook as authorpeer-review

Harvard

Bombaerts, G (ed.), Laes, E (ed.) & Meskens, G 2007, Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling. 1 edn, Academia Press, Gent, Belgium.

APA

Bombaerts, G. (Ed.), Laes, E. (Ed.), & Meskens, G. (2007). Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling. (1 ed.) Academia Press.

Vancouver

Bombaerts G, (ed.), Laes E, (ed.), Meskens G. Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling. 1 ed. Gent, Belgium: Academia Press, 2007. 182 p.

Author

Bombaerts, Gunter (Editor) ; Laes, Erik (Editor) ; Meskens, Gaston. / Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling. 1 ed. Gent, Belgium : Academia Press, 2007. 182 p.

Bibtex - Download

@book{24ff99d8646c43f3a23b620e18e27896,
title = "Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling",
abstract = "Dit boek bekijkt de energieproblematiek vanuit de optiek van duurzame ontwikkeling. Een eerste reeks hoofdstukken gaat in op het energiedebat op globaal, Europees en nationaal (Belgisch) niveau. In een tweede reeks hoofdstukken wordt de problematiek van (burger)participatie - als inherent deel van de duurzame ontwikkelingslogica - onder de loupe genomen.",
keywords = "duurzame ontwikkeling, energiebeleid, burgerparticipatie",
author = "Gaston Meskens",
editor = "Gunter Bombaerts and Erik Laes",
note = "Score = 10",
year = "2007",
month = sep,
language = "English",
isbn = "978-90-382-1144-2",
publisher = "Academia Press",
edition = "1",

}

RIS - Download

TY - BOOK

T1 - Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling

A2 - Bombaerts, Gunter

A2 - Laes, Erik

A2 - Meskens, Gaston

N1 - Score = 10

PY - 2007/9

Y1 - 2007/9

N2 - Dit boek bekijkt de energieproblematiek vanuit de optiek van duurzame ontwikkeling. Een eerste reeks hoofdstukken gaat in op het energiedebat op globaal, Europees en nationaal (Belgisch) niveau. In een tweede reeks hoofdstukken wordt de problematiek van (burger)participatie - als inherent deel van de duurzame ontwikkelingslogica - onder de loupe genomen.

AB - Dit boek bekijkt de energieproblematiek vanuit de optiek van duurzame ontwikkeling. Een eerste reeks hoofdstukken gaat in op het energiedebat op globaal, Europees en nationaal (Belgisch) niveau. In een tweede reeks hoofdstukken wordt de problematiek van (burger)participatie - als inherent deel van de duurzame ontwikkelingslogica - onder de loupe genomen.

KW - duurzame ontwikkeling

KW - energiebeleid

KW - burgerparticipatie

UR - http://knowledgecentre.sckcen.be/so2/bibref/4605

M3 - Book as author

SN - 978-90-382-1144-2

BT - Burgerparticipatie en energiebeleid voor een duurzame ontwikkeling

PB - Academia Press

CY - Gent, Belgium

ER -

ID: 177189