Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval.

Research output: ThesisMaster's thesis

Standard

Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval. / Vleminckx, Tom; Seghers, John (Peer reviewer).

Antwerpen, Belgium : AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, 2007. 79 p.

Research output: ThesisMaster's thesis

Harvard

APA

Vancouver

Vleminckx T, Seghers J. Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval.. Antwerpen, Belgium: AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, 2007. 79 p.

Author

Vleminckx, Tom ; Seghers, John. / Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval.. Antwerpen, Belgium : AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, 2007. 79 p.

Bibtex - Download

@phdthesis{53fe87c4a32c411a9127845364e23d2b,
title = "Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval.",
abstract = "Het eindwerk omvat de experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval. Dit gebeurde in samenwerking met ANSTO (Australian Nuclear Science and Technology Organisation). De uitloogweerstand van ANSTO aluminosilicaat glas en ANSTO NZP keramiek (beide gefabriceerd via HIPing) wordt vergeleken met een van SON68 afgeleid borosilicaat referentieglas. De onderzochte kandidaat opslagvormen bezitten een theoretisch maximale hoeveelheid niet-besmet natrium. Naast de bepaling van de uitloogweerstand via de MCC-1 en PCT-B uitloogtesten wordt een microstructuur analyse via optische microscopie, SEM en XRD uitgevoerd om de microscopische homogeniteit te onderzoeken en faseveranderingen in de microstructuur te detecteren.",
keywords = "natrium, afval, nucleair, hip",
author = "Tom Vleminckx and John Seghers",
note = "Score = 2",
year = "2007",
month = "6",
day = "4",
language = "English",
publisher = "AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen",
school = "AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen",

}

RIS - Download

TY - THES

T1 - Experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval.

AU - Vleminckx, Tom

A2 - Seghers, John

N1 - Score = 2

PY - 2007/6/4

Y1 - 2007/6/4

N2 - Het eindwerk omvat de experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval. Dit gebeurde in samenwerking met ANSTO (Australian Nuclear Science and Technology Organisation). De uitloogweerstand van ANSTO aluminosilicaat glas en ANSTO NZP keramiek (beide gefabriceerd via HIPing) wordt vergeleken met een van SON68 afgeleid borosilicaat referentieglas. De onderzochte kandidaat opslagvormen bezitten een theoretisch maximale hoeveelheid niet-besmet natrium. Naast de bepaling van de uitloogweerstand via de MCC-1 en PCT-B uitloogtesten wordt een microstructuur analyse via optische microscopie, SEM en XRD uitgevoerd om de microscopische homogeniteit te onderzoeken en faseveranderingen in de microstructuur te detecteren.

AB - Het eindwerk omvat de experimentele evaluatie van alternatieve opslagvormen voor natriumhoudend nucleair afval. Dit gebeurde in samenwerking met ANSTO (Australian Nuclear Science and Technology Organisation). De uitloogweerstand van ANSTO aluminosilicaat glas en ANSTO NZP keramiek (beide gefabriceerd via HIPing) wordt vergeleken met een van SON68 afgeleid borosilicaat referentieglas. De onderzochte kandidaat opslagvormen bezitten een theoretisch maximale hoeveelheid niet-besmet natrium. Naast de bepaling van de uitloogweerstand via de MCC-1 en PCT-B uitloogtesten wordt een microstructuur analyse via optische microscopie, SEM en XRD uitgevoerd om de microscopische homogeniteit te onderzoeken en faseveranderingen in de microstructuur te detecteren.

KW - natrium

KW - afval

KW - nucleair

KW - hip

UR - http://ecm.sckcen.be/OTCS/llisapi.dll/open/ezp_83794

M3 - Master's thesis

PB - AP - Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

CY - Antwerpen, Belgium

ER -

ID: 349563