Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie

Research output: Report/bookBLG - Open report

Standard

Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie. / Boes, L.

Belgian Nuclear Research Center, 1962. 62 p. (SCK•CEN Reports; No. BLG-134).

Research output: Report/bookBLG - Open report

Harvard

Boes, L 1962, Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie. SCK•CEN Reports, no. BLG-134, Belgian Nuclear Research Center.

APA

Boes, L. (1962). Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie. (SCK•CEN Reports; No. BLG-134). Belgian Nuclear Research Center.

Vancouver

Boes L. Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie. Belgian Nuclear Research Center, 1962. 62 p. (SCK•CEN Reports; BLG-134).

Author

Boes, L. / Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie. Belgian Nuclear Research Center, 1962. 62 p. (SCK•CEN Reports; BLG-134).

Bibtex - Download

@book{c5e8f61ba31d4277b80094942ea91c41,
title = "Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie",
abstract = "Bij de analoog-rekeninstallatie van het Studiecentrum voor Kernenergie te Mol worden zekere reaktorproblemen behandeld, waarin een vertragingsapparaat noodzakelijk is.Dit verslag beschrijft het toestel, waarvan de werking steunt op de ontbinding en de wedersamenstelling van een funktie f(t) tot een funktie f(t-T), volgens binaire schakeltechnieken. De vertragingstijd zelf mag door een spanning geregeld worden. Tevens wordt er een diskussie gewijd aan de afwijkingen en voorbeelden worden gegeven.",
keywords = "Analoog, Rekeninstallatie, Vetragingsapparaat type II, Reactor, Binaire schakeltechnieken",
author = "L. Boes",
year = "1962",
month = "3",
language = "Dutch",
series = "SCK•CEN Reports",
publisher = "Belgian Nuclear Research Center",
number = "BLG-134",
address = "Belgium",

}

RIS - Download

TY - BOOK

T1 - Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie

AU - Boes, L.

PY - 1962/3

Y1 - 1962/3

N2 - Bij de analoog-rekeninstallatie van het Studiecentrum voor Kernenergie te Mol worden zekere reaktorproblemen behandeld, waarin een vertragingsapparaat noodzakelijk is.Dit verslag beschrijft het toestel, waarvan de werking steunt op de ontbinding en de wedersamenstelling van een funktie f(t) tot een funktie f(t-T), volgens binaire schakeltechnieken. De vertragingstijd zelf mag door een spanning geregeld worden. Tevens wordt er een diskussie gewijd aan de afwijkingen en voorbeelden worden gegeven.

AB - Bij de analoog-rekeninstallatie van het Studiecentrum voor Kernenergie te Mol worden zekere reaktorproblemen behandeld, waarin een vertragingsapparaat noodzakelijk is.Dit verslag beschrijft het toestel, waarvan de werking steunt op de ontbinding en de wedersamenstelling van een funktie f(t) tot een funktie f(t-T), volgens binaire schakeltechnieken. De vertragingstijd zelf mag door een spanning geregeld worden. Tevens wordt er een diskussie gewijd aan de afwijkingen en voorbeelden worden gegeven.

KW - Analoog

KW - Rekeninstallatie

KW - Vetragingsapparaat type II

KW - Reactor

KW - Binaire schakeltechnieken

UR - https://ecm.sckcen.be/OTCS/llisapi.dll/open/39210343

M3 - BLG - Open report

T3 - SCK•CEN Reports

BT - Het vertragingsapparaat TYPE II een bijdrage tot de analoog-rekeninstallatie

PB - Belgian Nuclear Research Center

ER -

ID: 6891621